joemaster Creative Commons License 2009.07.23 0 0 10521
Nagyon irigyellek, mert én még a mai napig nem tudtam kipróbálni egy 1.4 TSI O2-t!!!
Kis város ehhez Debrecen...

Láttam egyébként most egy fehér Ambiente 1.4 TSI-t a szalonban. Széria lett ugye a függöny légzsák, az ESP, a könyöklő az audio csatlakozóval és a könyöklős, sízsákos hátsó üléstámla is a középső felszereltségben.

Plusz van benne MaxiDOT kijelző, 8 hangszóró, szemüvegtartó, háló a kalaptartó alatt és háló a csomagtérben. (Kb. 73e Ft értékű extra.)

Így kerül most ezzel a motorral 4,6 millába.

A belső térben külön tetszik, hogy annak ellenére, hogy a bézs műszerfalat megszüntették, a helyette rendelhető szürke nem annyira szürkés, mint a Superb2-ben, kicsit közelebb áll a bézshez és mellé az ülések nem világos szürkék, hanem feketék, de olyan fekete-fehér mintázattal az ülőlapon és a támlán, ami megtöri az egyhangúságát a fekete kárpitnak.

Ez nekem pont jó lenne, mert a mostani bézs ülésekkel folyamatosan szívok, nem sikerült még kipucolnom rendesen a vezetőülést.

Viszont kispórolták a hamutartót a fedél alól, csak egy szövettel borított mélyedés van alatta. Ez nekem pont jó lenne, mert nem dohányzom és a dohányzás tiltva van az autómban, viszont a tárolóhely jól jönne, de ha kiveszem a hamutartót, akkor sajnos nekem még kemény műanyag van, amiben zörögnének a cuccok.
Előzmény: KOCZKY (10515)