De ez való nekem:D
Napi autózásom (átlag 100 km/nap) javarésze országút, jó közepes forgalomban, sok helyen haladni csak átlag 70-el lehet, olyankor egyáltalán nem nyomom, ha van értelme akkor előzök és megyek annyival amennyit jónak látok.
Ha durvulni támad kedvem, kimegyek a havas parkolóba stb. télen és nyomom fél órát kb. 1x egy évben, vagy keresek jó kis kanyargós utat ahol nincs forgalom, és tolom neki 50 km-t és kész... Az, hogy rizsrakétám van jelenleg, ne tévesszen meg senkit, nem vagyok lámpás gyorsulós versenyes, csipptuning+kályhacső+félelmetes matrica-combo nálam sose volt, szeretek haladni, de nem akarok mindenáron megdögleni. Egyszerűen jó autónak tűnt mikor megvettem, és most is az.
Az meg hogy eszeget, hát ez van, amíg fussa rá addig hadd szóljon, elvégre nagy motort akarok, nem fűnyírót. Az automata váltó meg már kifejezetten álmaim netovábbja, egyszerűen kurvára unom már a váltást, és ha be kell mennem valamiért undorító Pestre is, a dugóban állandóan az automatán jár az eszem :D
Simán el tudom képzelni, ahogy pöfögök az úton 100-al, és jól látom az utat, nem világít a szemembe minden 3. kocsi, kényelmesen pöffeszkedek és hallgatom a V6 duruzsolását, és ha valami ökör belémszáll, nem mi döglünk meg.
Ha száguldozni akarok majd félrerakok egy használt kb. 2006-os v8 mustangra.
Hondámat kereskedőtől vettem, de mégsem basztam rá. Mákom volt...
Azért majd igyekszem betartani az 1. alapszabályt