Törölt nick Creative Commons License 2009.07.22 0 0 67
Sziasztok!

Csak egy észrevételt szeretnék megosztani veletek.Szabad felhasználású jelzáloghitelünk van a Raiffeisennél.Azt tapasztaltam,hogy a Bank két különböző összegű kezelési költséget terhelt a számlámon.Visszanéztem a bankszámlakivonatokat és március óta kettő db kezelési költség van terhelve egyazon napon ugyanahhoz a hitelhez(másik nincs is)Van egy 2875Ft-os és egy 3930Ft-os kk....utóbbi a tévedés.Akárhogy is de közel 16000Ft a négyszeri tévedés.Lehet van akinek nem egy nagy összeg,na de mégis.Nekem már nem újdonság mert már az elmúlt két évben ez legalább az ötödik alkalom.Eddig érdekes módon telefonon is tudtam intézni.Felvettek egy panaszlevél félét,kivizsgálták,jóváírták.Minap szintén telefonáltam,hogy nézzenek utána. Erre az ügyintéző közli,hogy ő ugyan nem ír semmiféle levelet,fáradjak be egy bankfiókba és intézzem ott.Hiába kérdeztem,hogy akkor eddig miért lehetett telefonon?Érdemleges választ nem kaptam.Viszont itthonmaradni azért amit ők rontottak el .....pff nagy gáz.Jelentős pénztől esek el,ha itthonmaradok egy napot.Ezt nekem ki fizeti meg???-kérdezhetném.Na de kitől?? Egyszóval nevetséges az ügyintézésük.Nehézkes és lekezelő.Ezt csak azért írtam le,mert szeretném mindenkinek ajánlani,hogy nagyon de nagyon nézzék meg milyen díjakat,jutalékokat terhelt a bank,mert gyanítom nagyon sokan járhattak így.És sokan közülük észre sem veszik a kis "hibácskát".Üdv:egy jóakaró