Helló Lányok, Fiúk!
Ha jól emlékszem 1,5 éve nem írtam semmit. De olvasni sem sokat. Azt hiszem ez a fórum az "Utazás"-ról szól és nem a teljesítménytúrázásról. Akkor miért emlegetitek?
Zsolti barátunk a fatornyos falujából indít egy buszos túrát. Nem Pécsről, pedig SZLA barátomnak az lenne a legjobb, és nem is Erdőkertesről, pedig az nekem lenne a legjobb, és nem is Szegedről, pedig ott is élnek emberek. Nekik is jó lenne.
Történetesen a pécsi indulású busz, érintve Szegedet, Erdőkertest és útba ejtve Rózsaszentmártont is, tényleg 9 órára ér a Paradicsomba, este 9-re. (És mindegyik tömegközlekedési csomópont.)
Én történetesen szeretem Rózsaszentmártont, szép hely, jószívű emberekkel.
Mivel a vita le van zárva, nem is vitázni szeretnék, csak néhány karaktersort beütni a helyére. 2004 októberében, 9 hónapnyi fórumos távollét után írtam azt, hogy nem változott semmi. Tévedtem. Az elmúlt 5 évben nem változott semmi.
A túra szervezésről annyit, hogy én is szerveztem barátoknak magashegyi túrát, bemelegítésként, ismeretlen terepen. 10 éves volt a legfiatalabb és 60 éves a legöregebb, és nehéz nap volt. A leglassabhoz igazodtunk, én zártam minden esetben a sort. Mindenki túlélte és élményként könyvelte el (lehet, hogy csak 1 hét múlva).
Azt sem értem, hogy ha valaki "teljesítménytúrázó" abból pl. miért hiányzik az empátia. Én is teljesítménytúrázok (vagy csak -tam?). De történetesen a néhány teljesített teljesítménytúra mellett megcsináltam vagy 60 túramozgalmat is. Akkor nekem sincs empátiám? Rögtön rohanok az orvosomhoz vagy a boltba, mert még lehet, hogy lehet kapni occón.
Most talán ennyi, találkozunk 1,5 év múlva!