oldalfüggetlenül kellene elgondolkozni, hogy miért megy egy olyan ruhában oda, ami egy olyan csoporthoz tartozást mutat fel a parlamentben, akik egyébként nyíltan EU ellenes nyilatkozatokat tesznek.
Értem én, hogy egyébként a kormány nyílt támadására a ruha ellen ( is)eleve kikényszerít egyfajta csakazértis magatartást, hiszen magam is felháborodok azon, hogy ilyen eszközökkel akarják a balosok a bástyáikat védeni.
Jól értem, és az egész tiltogatósdira nekem is a dac lenne a megfelelő reakcióm, és szurkolok nekik, hogy be tudják bizonyítani: így nem lehet kormányozni, mert aki ezzel a módszerrel próbálkozik, nem több egy törpe cézárnál!
Azt is, hogy kint az EP-ben ez egy jó geg az orra alá tolni a többi pártnak, hogy csakazértis.....
De közben sajna nem csak a kormány van porondon a jobbiknál, hanem az egészséges kritikán régen túlmenően van támadva az EU, konkrétan nem módosítási javaslatokkal, a változtatni valókra rávilágítással, hanem konkrétan támadva kritizálják az EU-t! (szándékossággal is vádolják egyébként, ami esetleg még ha nem nyerne bizonyítást, akkor akár rágalom is lehet)
Ilyen történésekkel a háttérben, ilyen "harci színekkel" bevonulni az EP-be, na ezt viszont igenis provokációnak tartom!
Nem bánom egyébként, ha úgy gondolják a jobbikosok, hogy ezt megtehetjük, és írásos garanciát kapok arra, hogy az esetleges negatív következménynek semmi hátrányát nem fogom megfizetni sem én, sem a családom!