Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 528
a magamfajta egy konkrét választ adott.

a magamfajta ugyanis véleményt nyilvánított, és elzárkózott a nácizásnak nevezett sz@rdobálástól

erre a magadfajta simán szerette volna ráhúzni a magamfajtára a nácizós gúnyát.

Mire a magamfajta felhívta a figyelmedet egy apró különbségre: Nem magadfajta!

Erre a magadfajta reakció az megegyezik az előző írásban magafajtádra jellemzőek egyikének: "A magadfajta, akit ha egy vitában legyőzetik, egy lealázó utolsó szóval lezárja a vitát, és vagy mocskolódik egy sort, vagy egyszerűen odébb áll, de nem kér bocsánatot!" itt a magadfajta a lealázó utolsó szót a valóság nevű dologgal tereli behatárolhatatlanná, hiszen ebben minden benne lehet, de érvelésre csak azért jó mert ez az a valóság amiről az egész sz@rdobálás folyik, tehát amennyiben utolsó szó jogán az igazamat akarnám bármiben is bizonyítani, azt csakis azon az áron tehetném, ha beállnék én is közétek!

Csakhogy tudod hova vezet ez a magadfajtákkal?????

Áll majd a romok felett valaki utolsó egymagában, amikor már semmi nincs, és az se aki okozta már régen, és mégcsak annyira se, hogy meghallgassa az utolsónak maradt diadalittas mondatát:- Na ugye, hogy nekem lett igazam????

Köbö most ezt csináljátok, és csak akkor lesz vége, amikor nem lesz kinek mondani: - Na ugye, hogy nekem van igazam?

Hát tegyétek:-DDDD A magatok fajták!
A magunkfajtának meg lesz elég esze remélem, hogy minden magadfajta viselkedés álltal erősebbek és bölcsebbek lesznek, míg megtanulnak röhögni az egész görcsöléseteken, hogy mindenáron győzni akarjatok!

Én még csak gyakorolom, de haladok:-D
Előzmény: tollas (516)