Mozo66 Creative Commons License 2009.07.17 0 0 2233
Ja ... általában 9 felé érek ( érünk ) haza , rengeteg a barack , kajszi . Nem tudom , hogy máshol is ilyen dömping van , de itt a Pécsi Vásárcsarnokban barackot árulnak barackkal . Az ár a béka feneke alatt , kérdezgetik is a vevők , hogy miért ilyen olcsó ??? Most kezdem a Redhavent ... úgy negyed kilósak , és nem biztos , hogy 180-ért menni fog . A kajszi eladhatatlan , mert a cigányok elárasztják a parkolót vele és az asztalokról nem hajlandó a vásárló kajszit venni , az jó ha 160-ért megy . Tehát ha pénzemnél akarok lenni akkor szinte dupla mennyiséget kell eladnom mint tavaly ...hál istennek van is dupla mennyiség , mert csak szedem a fákról és nem ürülnek le . Ma néztem az örliredhavent amit majd 2 hete szedek , és azt gondoltam , hogy ma lefogy , de még mázsák vannak a fákon abból is .... tehát nyomom nagyban az ipart .

A rothadásra : nem tudom elégé hangsúlyozni , hogy felejtsétek el már azt a Teldort , semmi értelme , rovarkártétel a rothadás , semmi más , azt meg gombaölővel hiába permetezitek . Nem lehet lacafacázni , rengeteg a bogár , meg mindenféle állat méh , darázs stb , csak valami keményebb szer lehet a megoldás .... vagy a rothadtak közül kiszedegetni a pár ép szemet .
Előzmény: Törölt nick (2219)