denyiro
2009.07.17
|
|
0 0
1266
|
A végső döntésem az Oleo "kis" Spártájára esett. A hozzátartozó dolgok rászerelése, kormány beigazítása megtörtént. A használati utasítást -ami nem szokásom- kiolvastam holnap rá is eresztem szerintem a kertben uralomra törő fűre.
Formailag, küllemre nagyon tetszik a kis Sparta 250T. Azt hiszem árban sem volt egy utolsó. Lehetett volna még talán -visszamaradt darabként egy nagyáruházban- a Kawasaki KBH27B fűkaszája ami lóerőben -1,6 LE, 26 ccm- többet tud közel ugyanennyi köbcentivel viszont úgy gondolom, hogy a motorja így jobban ki van hegyezve ami az élettartam rovására mehet. Legalábbis szerintem a túl nagy fordulatszám sem egészséges, nomeg az ára 80.000 fölött volt. Súlyra határozottan kellemes, nem kell majd erőművészt alakítanom a használata közben.
Eleinte a bejáratós időszakban van esetleg amire jobban oda kell figyelni? A melegindítási része a kezelési útmutatóból nem volt teljesen egyértelmű. A jobb oldalán lévő kis kapcsolókart, amennyiben már üzemmeleg a motorja a középső, Start állásba kell tenni és elég úgy indítani? |
|