Törölt nick Creative Commons License 2009.07.17 0 0 419
Te, adj egy postacímet, és elküldöm cédén amit mondok, hogy amikor ilyeneket írsz, akkor játszd le, mert nekem ehhez nincs idegzetem:

Szeretnék én akkora magyar lenni, hogy még a narancsból is kizárólag a hazait fogadjam el!!!!!

Viccet félretéve: a jelenlegi EU-ra szabott gépezetet kellene megjavítani, és magát az EU nevezetű járdát szélesíteni ki!

Nem szétverni kalapáccsal oszt nekiállni keletre cserekereskedelmet folytatni, mert hidd el a szamaritánusok ott sem lakoznak!

Nyugodtan kell egy tárgyalóképes és ütőképes EP képviselő csapattól elvárni, hogy azt tegyék, amivel megbíztuk: képviseljék az érdekeinket!
De ne úgy, hogy a végén repüljünk!

És nem utolsósorban: kötelezettségeink vannak, és ha neked nem tetszik a hitelszerződésed otthon, attól még, hogy kettétéped a papiros még nem úsztad meg a törlesztést!

És inkább lemezre írom, játszd ahányszor akarod: Számomra is a kormány a hibás, hogy eladósodtunk, hogy IMF hitelre szorultunk ( ja, és nem a hitelezőt hibáztatom veletek ellentétben), és hogy a cigányok itt tartanak, ahol!
És hogy mi ott tartunk, ahol!

És nem vagyok híve a földjeink eladásának....tudod az a fránya bonyolult gondolkodás, amit nem lehet követni, ugyanis egyik oldalon sem hajlandó lebetonozódni, hanem hülye, járható utak kutatásával bíbelődik...igaz milyen sz@r ügy????
Előzmény: zividivi (417)