coeurace Creative Commons License 1998.11.26 0 0 136
Aranyos okos kis Ragacska!

Ami az ivast illeti, javaslom, hogy tanulmanyozd pl a New Jersey torvenyeket, mert az a hely is az USA szerves resze, es bizony ott az a torveny, hogy ha a rendor az utcan valamilyen okbol alkohol tesztnek vet ala, es 21 ev alattikent kiderul, hogy ittal, az bizony naaaagy pech. Ez nem varosi, hanem allam szintu torveny raadasul nem csak ebben az egy allamban van igy. Amugy a nem felszolgalasba remelem ezekszerint az is beletartozik, hogy boltban se vehetsz (onkiszolgaloan se!).

Ami a zsidozast illeti, semmi se all tolem tavolabb, talan ha hasznalnad ami a fejedben van, akkor eszrevenned, hogy en mindossze osszehasonlitasi peldakent emlitettem, azzal kapcsolatban, hogy ennel sokkal enyhebb (sot) kategoriakban is cenzura van az altalad ugy szeretett "szabad vilagban".
Amugy pedig ami a zsidozast illeti, szerintem uninteligens dolog es semmi ertelme-alapja stb nincs, de ugyanakkor fontosnak tartom a szolasszabadsagot ezert azt mondom, hogy mindenki azt mond amit akar, aki zsidozassal akarja egetni magat tegye csak meg nyugodtan, eppen ugy, mint az aki epp a Himnuszt akarja fikazni.
En pl most epp azzal egetem magam, hogy egy ilyen alakkal vitatkozom itt off topic mint te. De ezt ezennel befejezem egyszer s mindenkorra.

Egyuttal javaslom a Tasztalnak, hogy hagyjuk elsulyedni ezt a topicot, mert nagyon anyazossa valt. (Tudom, hogy ez tobbek kozott az en hibam is, ugyhogy bocs.)

Ace