suxxa525i Creative Commons License 2009.07.14 0 0 3995
Estét!

Én szívtam a benzinessel? Amióta nálam van az autó, csak olajat és benzint kellett vennem :) Meg ugye a tárcsák ilyenek :)
Semmi bajom a benzinessel, túlfogyim is megoldódott hülyeséget mutat a üzemanyagjelzőm! Többi kis buziság meg olyan dolog ami a dízelben is megtalálható!
Dízelnél 3 havonta volt HF csere, pedig nyomáspróbázott HF-ek voltak, állandóan fújta a csöveket, majd kiderült hogy valszeg a henger repedt meg és nem a HF.
Amióta a benzinesem van, legalább élvezem a kocsikázást és nem a hőfokot nézem! Biztos jó a dízel, de ahoz kell egy gondos előélet és ha lehet akkor ne legyen 20éves!
Amúgy a dizlit 450ért vettem (24td), a 90.10havi m50b250-öt pedig kemény 170K-ért :) Kasztnira ha rátolok vagy 300K-t akkor lesz egy gyönyörű autóm!
Senkit nem akarok bántani a dizlivel, de soha többé! Valszeg én egy nagyon elanyagolt példányt kaptam ki, DE a benzines is elhanyagolt és nem kellett eddig a motorhoz nyúlni. Remélehtőleg tavasszal a kasztnis dolog is megoldódik és akkor indul a szépítkezés és az extrázás!