opi
1998.11.25
|
|
0 0
98
|
Megkaptam mailben egy kedves asztaltárstól ragika ominózus "verselemzés"-ét. Mivel megkért rá, hogy ne kopizamm be a topicba, nem élek vissza bizalmával, és nem teszem. De továbbra sem értek a hozzászólás moderálásával. Ennél sokkal durvább törvénysértések szemet hunynak a T. moderátorok. Egyébként ezt a nemzeti jelképekről szóló törvényt elég szánalmasnak tartom. Nem érdekel, hogy más országokban milyen törvény van erre, akkor is nevetséges. Úgy látom, itt a tasztalon elég széleskörű konszenzus alakult ki ebben az ügyben. Ennek ellenére nekem ettől a fennkölt képmutatástól hányingerem van. Ezekkel a moderálásokkal tényleg ezeket a ragika-féle provokátorokat támasztjátok alá. Elolvastam azt a hozzászólást, hát nem tudom, ki sértődött meg ezen komolyan (komolyan, és nemcsak képmutatásból). Ragika szokás szerint leírt néhány féligazságot, meg néhány demagóg megjegyzést, aztán ezt jól összegyúrta, és a hüje primitív következtetéseire eljutott. Mire ez a fenenagy hazafias büszkeség? Noha voltak valóban dicsőséges pillanatok történelmünkben, összeségében, ha visszatekintünk, inkább szégyenkeznünk kéne. De eleve hülyeség ez a gondolkodásmód. Úgy, ahogy Ragika is kollektívan fikázza a magyarokat, ti meg kollektív büszkeségben szenvedtek. Tisztelt felhördülők, semmivel sem vagytok különbek nála. Ugyanolyanok vagytok, csak pepitában.
|
|