nadyzs:))
Légy üdvözölve a fórumon:)
Én csak egy vagyok itt a sok lelkes fundirajongó között.:)
Persze sokan úgy gondolják: A tudás hatalom. És aki jószívvel segít, kap hideget-meleget, beszólásokat "ossza az észt"....stb. Arra igen kevesen gondolnak: van neki.
Én úgy döntöttem sok éve: segítek. Miért is?
Rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem is az évtizedek alatt, mióta együtt élek bundásaimmal, sajnos nagyon kevesen válaszoltak rá...
Rengeteg tapasztaltom van (jó is, rossz is), és mivel a fajtát szeretem mindenek felett, ezért megosztom ezt.
És tudom, hogy mennyire rossz tanácstalannak lenni egy gond esetén. És ez az érzés mindig előtör belőlem egy kétségbeesett kérdés láttán, egyszerűen kell rá válaszolnom. Persze csak akkor, ha tudom a választ.
Nekem is van forródrótom "nagyfehérekhez", akik szinte bármikor felveszik a telefonjukat és távirányítanak, gondolkozós-elemzőst játszanak velem...vagy azt mondják: "most azonnal autóba velük és nyomás ide, kevés vagy ehhez":)) S ha ott vagyok náluk...csak kérdezek-kérdezek-kérdezek...ők meg türelmesen válaszolnak.
És, megvallom jóleső számomra, ha sikerül egy-egy problémát közösen megoldani, tudok segíteni, s valakinek megnyugtató a tudat, hogy vagyok:)
Köszönöm soraid