ozjo
2009.07.10
|
|
0 0
9938
|
Értelmetlennek látszó dolgokba én is szoktam sok energiát fektetni, de ez a lelkem megnyugtatására kell, különben is szeretem a retro dolgokat, amik még nem félévre készültek, hanem a mérnökök beleadták a tudásukat és még anyag is van benne. Szerintem ebben az esetben össze kell hasonlítani a hangszer értékét a megszólaltató eszközzel, tehát egy igazi leslie nem passzol a vermonához, de én próbákon használok régi orgonákat, pl egy Crumar t2-t és egy WLM-et, amik önmagukban elég szép sípoló hangot tudnak kiadni, viszont jól játszható hangszerek, de amikor az olasz lezlimet hozzácsatlakoztattam, egyből megjelent egy olyan hangkép, ami a fülemet megbirizgálta, és némi kompromisszumkészséggel jó "Hammondos" feelinget nyújt. Azért a többiek hatására, ha lehet koncerten az eredeti kis spinétemen játszom. Szóval szerintem egy jó erősítő áráért kapsz már egy forgó eszközt. A műlacikákat nem igazán javasolom ebben az esetben, mert akkor mégiscsak kell erősítőt venned meg még pluszban egy rotor effektet, amiből a használhatók is felérnek egy erősítő árával. Nem okoskodom tovább, ezek a tapasztalataim |
Előzmény: ham_peet (9937)
|
|