_Hypo_ Creative Commons License 2009.07.09 0 0 624
Jo hogy felhoztad a cikket, mert en is pont akartam kerdezni a hozzaertoket hogy mi a velemenyuk vele kapcsolatban. Felreertes ne essek nem akarom bantani a corvust sot, inkabb az igazsagra lennek kivancsi.

Ez a valasz cikk olyan amit szerintem a tenyek ismereteben barki megirhatott volna, semmi konkretumot nem tartalmazott inkabb egy odamondos cafolatnak tunt.

A szemtanuval ( ugyes ugyvedi huzas) nem az a baj hogy nem latot valamit..hanem hogy gyanus hogy mindent milyen jol latott:))

aztan igen is nem konnyitettek anbnyit a gepen hogy meg beleferjen a szabvanyba a nem, a 95 os benzintol szakadt szet.......hat ha ez a tenymegallapitas es a repülés tudományok PHD hallgatója titulus, hat akkor TENYLEG SZARBA A HAZA.

En ertem hogy menteni kell a menthetot, de akkor is... persze lehet mindket oldalon vannak voltak mulasztasok, meg mint tudjuk itthon meg mindig a ROKONOK vilaga mukodik ugy hogy mindenki baratja mindenkinek ebbol kifolyolag a vizsgalo haverja a vizsgaltnak es igy tovabb es csak a keveres megy.

Viszont most minden a corvusrol szol, pedig erdekes modon a multkori aero magazinban en laikus megtudhattam hogy vannak am itt emberkek akik csinalnak repcsiket sot , nem csak a corvus van.
Előzmény: malévhoz,csak a hátszelesek kerülnek (621)