Üdv Mindenkinek!
Dobjatok valami E-mailt kérlek ahol jogtalan moderálást be/fel/stb lehet jelenteni, mert ami itt folyik az .......
Bemásolhatom ide is az előzményeket, aztán megint kitörli egy "békésen szántogató traktor".
Ami a leginkorrektebb, h amikor írtam moderálási topicba, ahogy a második ismét értelmetlen moderálásakor megjegyzésbe írta/kérte..., és teljesen kultúráltan mondtam h engem értelmetlenül moderált mikor békítően írtam, illetve ha már moderál ne végezzen fél munkát törölje ki az egésznek az apropóját ami miatt elharapódzott a dolog, se szó se beszéd fogott és bannolt a topicról (!!???!!!), illetve törölte ezt a hsz -emet v ismeretlen helyre vándoroltatta !!!!!!! Ez milyen eljárás???? kérdem én!
Természetesen a tényleg egymásra fröcsögő hszeket amikre felhívtam a figyelmet ott hagyta.... no comment.
MAjd gondolom azzal védekezik h biztos én voltam alnéven akit ott moderált és gondolta minden nickjét moderálja, mikor egyértelmű volt a különbség, de mással nem tud védekezni, lévén épeszűen engem nem kellett volna moderálni!
A moderátorokról sok esetben meg van mindenki vélemény és igen tisztelet a kivételt jelentő korrekt moderátoroknak akik közé ezen fentiek szerint a megnevezett illető nem tartozik.
Természetesen védekezhetek más módon, új nicket csinálok, mikor eddig is csak ez az 1 nickem volt, később sem lesz több, 1 fórumot látogattam, bár utólag jobb lenne ha nem itt lenne.
Ahogy látom elég döglött topic, de ide illik, majd évek múlva valaki csak elolvassa.....
Az én hszeim:
2009-07-06 14:42:13
Kedves Összegyűltek!<br><br>a, Ezt a megbeszélést privátban, mert minket nem érdekel, ne szemeteljétek a topicot, mivel nem Jackopower kezdte, a kéretlen idegyűlteknek kellene magukravenniük.<br>b, Pont Ti szemetelitek össze a topicot!!!<br>c, Ha eddig legalább 1 értelmes hsz-etek lenne, akár más idevágó témában is.... de nincs! Jackopower lehet túlzásba viszi, de ő legalább tett valamit. Nekem is volt vele összezördülésem, ahogy itt másoknak is de kultúráltan le lehet vele rendezni, nem értem miért kell itt fröcsögnötök.<br>d, Amiből ez most kiindult, full normális érthető hangvételű írás volt, tényszerűen nem felmenőszóbahozatallal körbefuttatott ömlengés. <br>És igen ha valakit nem érek el 1 számon, hónapokon át, akkor sztem illene más elérhetőség után nézni, nem 1 hónap, 1 hét után. pl e-mail. <br>Ha már kiderült h én voltam a béna, akkor nem kell erőltetni. Be lehet ismerni, ebből nem lett volna gond.<br><br>Ezek csak általános dolgok, a saját véleményemet megtartom, lév
én jó lenne ha lezárnátok a témát, vagy cseréljetek e-mailcímet/telefonszámot/lakcímet vagy válasszatok küzdőteret/fegyvernemet, hisz tudjuk/tudjátok ki kicsoda. <br><br>Tessék lerendezni jó ovishoz méltón. Ne ilyen kultúrált topicszemetelő módon, mert ettől felfordul már a gyomrom......<br><br>Maradtam!<br>
A moderátor személyes megjegyzése: nincs!
2009-07-07 08:54:00
Az én szép "kötözködésabbahagyásraserkentő" hsz-emet nem kellett volna törölni.... főleg az ovis utalgatás tetszett.....
A moderátor személyes megjegyzése:
Moderációs problémákat a moderációs topikba kell írni.
Hát én odaírtam bezzeg a kért törlést nem végzi el:
nyergeburgi a pöttyös terasz topic 2530 hsz környékén:
Baszod! Te most Istvánnal, vagy Jánossal beszéltél? Testvérek ezek vagy mifene? Burkolat, vagy bútor? Ezt mi a faroknak teszed fórumra? Uncsi!
Ecsém te problémás vagy, meg keresed is ha nem adódik magától. Azt kérdeztem István, vagy János, mert elsőre Istvánt írsz aztán Jánosozol. Tudod ez nem mindegy! Aszonta öregapám, hogy nem mindegy "Szarba csapni, vagy csapba szarni!", és igaza volt. Aztán burkolatról, majd bútorról hablatyolsz. Na de nekem mindegy, hogy hogyan járatod le magad, még mielőtt beköltöznél. Baromira nem érdekel, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy ha elragad az indulat, okkal, vagy anélkül, a tényszerűségre ügyelj, mert nevetségessé válsz! Bruhahaha!
Nekem nem érdekem, meg annyira nem is érdekel, tehát ezzel be is fejeztem, remélem soha nem foglak megismerni, de jellemző, hogy a hülyeségedet rögtön összeesküvéselméletbe fordítod! A tévedése az említett embernek ha volt bírálható, én csupán a tények pontatlan ismertetésére próbáltam rávilágítani. Továbbra is állítom, hogy össze-vissza írogatsz. Nekem pl. semmi gondom nem volt és vélhetően nem is lesz velük! Sőt...
Ha neked mindegy, hogy Béla, Tamás, Rozál vagy én, az az én olvasatomban pont azt jeleni, hogy neked minden mindegy, csak kötözködhess! Hát tudod, lelked rajta, a te dolgod.
Tahófalvai szokásokról meg nem sokat tudok, de megköszönném ha mesélnél a számtalan élményeid közül néhányat. Pöstet sem ismerem, rákerestem a gugliban és az sem sokat mutatott. Most készülsz Budapestre költözni? Szívemszerint mást ajánlanék! További sikeres és boldog életet kívánok neked. Adjon az Isten Szebb Jövőt!
Isten bizony az utsó!
Akár a lónak imádkozék. Vagy ha így jobban tetszik "mond a napnak, hogy takarja el az arcát"
Örülök, hogy ekkora budapesti múlttal rendelkezel, legyél rá nagyon büszke, hiszen másra nem nagyon lehetsz szerintem. Azt meg tényleg reméld erősen, hogy nem futunk össze!