nyóvan. en nem gyerekkel utaztam, vagyis egy kis huszoneves gyerekkel, de attol meg lehet emeletos agy, nem? tenyleg nalunk nem volt. Vissza is szivtam.
A buszos nyafogasom azert volt, mert mar 2szer utaztam kenyelmesebben, tehat, LEHET kenyelmesebben utazni. Konkretan: a buszok inkabb legyenek kicsit rondabbak, de kenyelmesebbek. A gyujtest is lehet esszel csinalni: szegedi vagyok, szolnoki irodaval utaztunk, ok is gyujtottek, elindult egy busz, es utkozben begyujtotte a dogozokat, de itt nem errol volt szo, hanem szegeden mar 3djara cuccoltak at az utasok, sartirol vissza pedig elmentunk neos marmarasba 35 emberert, aztan thessalonikiba tovabbiakert, ok paraliarol jottek masik busszal, sot fol se fertek, ugyhogy meg ket taxi is jott, ujabb cuccolas (nem nekem, mert elegge beragtam volna) de az hogy mikor indulhatunk tovabb, nem tudtak, pedig van mar mobil meg ilyesmi. Nem nyafi az, ha kalkulalsz x ideju kenyelmetlenseggel (valamit valamiert) es nem akarsz xxx kenyelmetlenseget. Az sem nyafi szerintem, ha valaki batorkodik leirni ezeket, mert lehet ezeken segiteni. Peldaul, a buszban szerintem egy sor szekkel tobb van, ezert vagyunk kenyelmetlenul, a legkozelebbi beszerzesnel ezeket figyelembe lehet venni. Amugy pedig tok jo Sarti, sot, a legjobb, en korabban mar voltam Kasszandran is Olypic beach 4km-re Moudanatol, de Sarti nyolc napon tul gyogyulo volt, mert hegyek, tenger minden volt, es Marcsi is :) kiveve a gorogoket, oket jo lenne valamikent betelepiteni Sartiba, sokat dobnanak a dolog bukejan, jo lenne erezni gorogorszagban hogy gorogorszagban vagy nem pedig Sandorfalvan vagy ilyesmi.