Köszönöm az elismerést. Hát még mennyi hely kimaradt, ahová szerettem volna eljutni, de így egyedül járva az országot nem mertem elindulni például nagyobb gyalogtúrára. De sebaj, gyerekkel még egyszer biztos visszamegyünk.
Legnagyobb bánatára márciusban lejárt az ösztöndíja, így haza kellett jönnie, de ha sikerül, akkor még visszatér, dolgozik rajta. Így friss információim nincsenek az árakról, de az biztos, hogy a kenyér, az még mindig horribilis áru,3-400 kr, a tej viszont nem vészes, 100-150 kr/l. Szerintem, ha repülővel mész tuti nem fognak nagyon ellenőrizni, nyugodtan vihetsz némi ellátmányt. Konkrétan a kutyát sem érdekelte mit viszek be az országba. Csak az autóval érkezőket szokták alaposan átnézni tudomásom szerint.Az egyetlen, ami elfogadható áru kint, az a Bonus virsli, gyerek egy évig azon élt hétvégeken, amikor nem volt kajájuk. Sört én rögtön megérkezéskor vettem elég jó áron a vámmentes boltban a reptéren, igaz ez Akureyriben volt.
Nem kicsit irigyellek, hogy hamarosan utazol :)Nagyon jó utat, verőfényes napsütést, és sok szép élményt kívánok!