Sziasztok!
A hétvégén én is vectra tulajdonos lettem. Bár megsem fordult a fejemben a tipus, mégis így sikerült, így még nem volt időm minden fórumot átbogarászni. Sajnos nem a legjobb állapotú a gép, és hát az indulás is érdekesen indult, mert a próbaúton még semmi hibája nem volt. Aztán ahogy kigurultunk a kereskedésből elment a km óra. Ezt később otthon orvosoltuk, úgy, hogy kivettük, lehúztuk a csatlakozót, azóta működik. Tapasztalt már valaki ilyet? Sajnos nem ismerem a tipust, így elfogadok minden tanácsot, amit mondatok, bár igyekszem végigolvasni a fórumot.
A másik dolog, hogy mikor elment a km óra, és mozgattuk a biztosítékokat, akkor kigyulladt a légzsák visszajelzője. Előtte rendesen elaludt pár másodperc után, most azonban gyújtás után elalszik, majd újra felvillan, és folyamatosan ég. Megmozgattam a csatlakozókat az ülés alatt ,de semmi változás. Tudni lehet ennyiből, hogy mi a baja. Mondeonál tudom, hogy megvan ,hogy villog, ha az övfeszítő, világít ha a légzsák, stb... Vectránál is létezik ilyen? Vagy hogyan lehetne a problémát megszüntetni?
Köszönöm előre is a segítséget!
Zoli!