Szerintem mi ugyanazzal az irodaval voltunk. A ra vonatkozo reszt hat a sajat honlapjan levo forumon tettem szova, mert ok tudnak azon javitani vagy senki mas.
A part takaritasa: mi eloszezonban voltunk,ketszer is, de kedves honfitarsaink kemenyen dolgoznak a szemetelesen. Eleg sokfele tengerparton jartam, de csak a tel avivi parton takaritottak minden este es meg a homokot is elsimitottak egy geppel. Az hogy nincs tusolo vagy ilyesmi, hat ez nem altalanos. Meg nagyobb nyaralohelyeken se, miert pont Sartin lenne. Olyan helyen egyebkent is durvabb, ahol meg ket orat buszozol a furdes utan sos borrel, izzadtan.
A tobbletfizetes: nem szamoltuk at, de az biztos, hogy centeket egyszeruen nem szoktak visszaadni, mintha az nem letezne. Viszont legtobb helyen magyar a pincer. Talan pont ezert. A magyaroknak nem erosseguk a tisztesseg.
A hajokirandulas: szerintem a toroneosi messze jobb mint az athoszi, amin total szetuntam az agyamat. Mar masodjara voltunk Sartin, kivancsian vonzott a "tuloldal" , egyszer megnezi az ember aztan..... hat legkozelebb ha ajandekutkent adnak se mennek el.
Megis osszessegeben jol ereztuk magunkat. A busz azert tenyleg durva volt :(