Megint csak a nagypolitikára tudok "mutogatni", hiszen azoknak a pártoknak a színeiben politizálnak itt is:tehát, ha ott az volt a műsor éveken át (félreértés ne essék: teljesen joggal!!), h ne mutogassanak már a pirosak visszafelé, akkor nem illendő nekik se ezt tenni. Sőt, mivel ők kérték ki ezt maguknak, nekik még kevésbbé illendő! Így ez, h ki, mikor adta el számomra-elnézést kérek érte-de teljesen mellékes. A lényeg számomra ennyi: 3 év alatt kb. 4x lehetett volna felépíteni a LIDL-t. Bőven a válság előtt. Ők azt hangoztatják lépten-nyomon, h ők tudják a frankót, hogyan lehet értelmes, hasznos módon megállapodni a multikkal, irányítani őket. Úgy néz ki, ezek szerint ebben is hasonlítanak sajnos a pirosakhoz: ha tenni kell, akkor megáll a tudomány és éppen úgy a médiát használják fel mentsvárul mint a másik oldal. Mit mondjak, bíztató. Valamint: mint írtam, ők ígérték meg ezt és így. Ha, ahogy írod "nem tudni" hogyan adták el Döcsáék a cuccost, akkor mire fel ígérgettek? Ennek nincs sok teteje...
Okmányirodára, körzeti megbízottra (btw: az mit csinál?) pedig ott az üzletház. Ezért is kár volt 3 évig vitázni a LIDL-lel: hagyni kellett volna régesrég megcsinálni a dobozukat, plusz az üzletházba meg belerámolni azt amit ők tudnak. Ok, akkor posta nem. A posta baja. (amúgy: mondjuk azt megértem,ha a Kankalinhoz nem akarnak kispostát tenni. Minek? Mellékutcai kisposta így is van, most abban mi a pláne, h egyik helyről áttegyék a másikba? Ha tényleg a kp-ba lehetne lehet másként gondolnák. Lehet, h nem-de mondom, az meg a posta baja.)
Mindenesetre: én szépen kérek mindenkit, aki el tudja érni a vezetést (mi sajnos nem...), adja át: ne hozzák be a lakó-pihenő övezetbe ezeket a dolgokat. Ott a buszmegállónál az erre alkalmas létesítmény, a körzeti rendelők mellett. Mindenféle zavaros indokból, vagy esetleg azért, mert azt gondolják ha ezen változtatnak az a gyengeség jele ne hozzanak ilyen semmivel sem magyarázható, hibás döntést.
Bár sajnos abból kiindulva, h milyen helyi lapot hoztak létre azt kell gondoljam, a belátás nem az erőssége a mostani vezetésnek. (és ezen semmit sem változtat, ha esetleg ehhez joggal lehetne odaírni:"sem").