gforg2 Creative Commons License 2009.07.04 0 0 151
Hello András!

Üdv a fórumon (itt is :)

Egy újabb "betegesen" MO hívő??? :))))) Kevesen mondhatják, hogy ezeket a számokat játsszák a világon, és íme, itt vagytok ti Magyarországon? WOOOWWW!!!

Nagyszerű dolog a saját zenekar, gratula hozzá, hajrá, kitartást, energiát kívánok, drukkolok! Remélem, egy jó és állandó énekest is találtok mielőbb.

Mióta csináljátok már? Fel is léptek buliban, erre-arra, néha, vagy csak magatoknak játszotok? Vagy ennél komolyabban "nyomjátok"? Megtalálni benneteket neten?

A SoundRelief nem az utolsó volt szerintem... :))) Talán lesznek még alkalmak, ahol felléphetnek...

Hát igen, Oilily tudna mesélni a "live" koncertélményről... Talán meg is teszi röviden :)))

Főleg, hogy itt a fórumon elég családias hangulat. Magam, akiről minden ismerősöm tudja, hogy MO az első, csak kb. 10-15 emberről tudom, hogy ismeri és értékeli a zenéjüket. Ha a zenekarral, vagy bármivel kapcsolatban tudok segíteni, írj ide, keress mailen, vagy skype-on (dr<pont>forgacs<pont>gabor). Fent vagyok a dimeadozen.org torrent oldalon, kb. 25 DVD-nyi anyagom van koncertekből. Egy ideje már az audio anyagok közül csak a jó minőségűnek írtakat szedem le, no és a videókat mindet.

Ha "nyersanyag" kell, jelezd bátran, hátha tudok segíteni!

Üdvözlettel,

G.

Előzmény: EPSG (150)