Nem használok, nincs is otthon semmi. Tavaly ill. előtte még egy kis fóliám is volt, teli paprikával, paradicsommal, de szerencsére sosem volt baj. Főként a schott féle lugas és szív parit ültetem, szerintem nagyon strapabíró. De van mellette fürtös koktél, marmande befőzni és a San M. is van.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy 1115 nm-es telken fogunk nemsokára építkezni, ahol amit csak lehet, szeretnék a családnak bio módon megtermelni. Ebben majd később kérnék is segítséget, hogy hogyan rendezzem be a kertet.
Hiszem, hogy a mai világban nagyon sokat adok azzal a gyerekeimnek ill. az egész családnak, hogy frissen szedett zöldésg, gyümölcs kerül az asztalra. Még ha esetleg sok munka árán is, de biztosan megéri.
Köszönöm a listát, meg fogom nézni. Tavasszal megrendeltem tőlük a vetési napárt, amit használok, és az idén először gyönyörű szépek a sárgarépáim. Olyan jó látni, hogy a kisfiam, aki elég kevés gyümölcsöt eszik meg, minden nap jön, hogy anya szedjünk répát, enni szeretnék.
Na ezért megéri!!!