Megjöttem. Jó volt. Bővebben: nagyon jó volt :-) Még bővebben: majd írok valami szép hosszút, de előbb rendezem a képeimet, és felteszem őket valami tárhelyre. Én kb. 800-at csináltam, egyesek jóval többet. Nem tudom, ők is tervezik-e a közzétetelt, de majd szólnak. Úgyis az derült ki, hogy a fél csoport olvassa a topicot :-)
Röviden: volt 5 napos, 2-3 szakadó esős, és 2-3 borús, esegetős nap; azt hiszem, ez elég jónak számít. Volt Landmannalaugar (ott sajnos a tériszony győzött, képtelen voltam fölmenni a hegyre, mert baromi keskeny ösvény van a szakadék szélén), Eldgjá, hatalmas mennyiségű vízesés (nem csak az égből), Jökulsarlón, Skaftafell, Myvatn, bálnales kitűnő képekkel, Látrabjarg, Thingvellir, gejzír, Kék Lagúna, stb stb stb., jó társaság, néha alvás is, de csak módjával; 80 %-ban ott, ahol terveztük, 2 alkalommal különböző okok miatt máshol :-) akadt két defekt is, és egyéb bonyodalmak, de ezek végeredményben mellékesek. A beszámolóban persze benne lesznek.
Tartható volt a program, de hatalmas alváshiánnyal. Valószínűleg teljesen összekuszálódott a bioritmusom, mert elvileg nagyon fáradtnak kéne lennem. Tegnap kicsivel 3 után, ma 4-kor keltünk. +2 nap beiktatásával sokkal jobb lett volna, minimális többletköltséggel. De mindegy :-) tanulságnak mindenesetre jó. A túravezető is csak folyamatos kóla- és energiaital-adagolással üzemelt már tegnap :-)