A27-002
2009.06.28
|
|
0 0
261
|
Üdv Mindenkinek! Június 27-én a családdal Budapestről Miskolcra a 18:33-kor induló Hernád IC-vel utaztunk. Azzal kezdődött, hogy 20 perc késéssel indult a vonat. Mivel nem helyjegyes, csak pótjegyes vonat, bárhova lehet ülni, ahol hely van. Az egyik kocsiban ilyen kulturált körülmények között lehetett volna utazni, ezért átmentünk egy másik kocsiba. Döglesztő meleg volt, de gondoltuk, hogy indulás után csak elindítják a légkondit. Nem így történt. Szakadt rólunk a víz, de az ablakot viszont nem lehetett lehúzni. Nem ez az egy kocsi volt, amelyikben nem működött a klímaberendezés. Ahol működött, ott pedig telt ház volt. A kalauz se tudott semmit se csinálni. Az már csak hab a tortán, hogy a WC használat után víz nem jött a kézmosóból. Gondoltam, majd egy másik WC-ben megmosom, hát ott sem volt víz. Mire vizet találtam öt (!!!!) WC-be kellett bemennem. Ez egy IC vonat... A MÁV Start vezetőinek minden nap ilyen vonattal kellene utazniuk. Azt szeretném tudni, hogy ilyen hiányosságokért (amik nem apróságok) miért nem vonnak felelősségre senkit, hogy mernek ilyen IC-ket közlekedtetni?! Az ilyen szolgáltatásokkal a MÁV Start biztos rengeteg utast fog átcsábítani a vasúti közlekedésre... |
|