Törölt nick Creative Commons License 2009.06.26 0 0 407
"Azt hogy a Taygetosz nevét nem ismered rendben,de én aki egy fantasztikus embernél tanultam az ókori történelmet és magam is a Görög-Római mitológia egyik nagyon jónak tartott ismerője vagyok hazánkban,nos ez már durva!"

Ez az ember osztja itt az észt, aki értelmetlen mondatokat alkot még akkor is, amikor másokat próbál "cikizni"?

Mondd csak, mi a durva? Mert a mondat alapján az, hogy te egy fantasztikus embernél tanultál ókori történelmet és magad is a görög-római mitológia egyik nagyon jónak tartott ismerője vagy (ROTFL). Csak éppen ez a kijelentés semmi kapcsolatban nem áll a mondat első felével, pedig a "de...az már durva" szerkezet arra utalna, hogy épp azt akartad fokozni. (Csak egy jó tanács: az öndicséret büdös. Érdemes megfogadni. Főleg, ha a nagy-nagy nulla áll mögötte.)

Érdemes egyébként megnézni a topik történetét, pont olyan, mint ezé a szar párté, amelyikről szól. Az elején ez a nagy liberális hős Edith (szigorúan th-val persze, nem lenne trendi a szimpla Edit) próbál kulturált hangnemet megütni, kompromisszumképesnek tűnik, mint aki meghallgatja mások véleményét is.

Meg lehet nézni, hogy az utolsó 20-25 hsz-a ehhez képest milyen. Kijött belőle az igazi gyűlölködő "liberális", aki úgy liberális, hogy semmi más eszmét nem tűt el, csak a sajátját.

Az igazán durva azonban az, hogy megér 400 hsz-t egy nulla, két százalékos szar párt senkit nem érdeklő elnökválasztási marakodásáról szóló topik. Süllyedhet a picsába, az szdsz mellé.
Előzmény: Szegedi Edith (374)