...előbb nézd meg a 2159 -es képet...na, olyan szakadt volt az enyém is...aztán valaki írta(áldott legyen a kis keze), hogy vasgálicot kell alátenni...na én öt kilót vettem, és télen a hóra kiszórtam...aztán tavasszal (márc), pár marék pétisót, és később folyamatosan(a haszn.ut szerint) örökzöld-tápot, és levélnövelő tápot váltogatva öntöttem oldott állapotban...persze esővízben...azóta is öntök néha oldott vasgálicot, és pétisót alá. ...ja, az eredmény szenzációs...csak nem tudom melyik a legjobb, mert egy év alatt kapott mindent...az biztos, hogy a vasgálic hatásos volt, mert a tavaszi hajtások"kezdtek" szépek lenni...és csak esővíz!!...esetleg csapvíz, de ne kútvíz...kútvízzel locsoltam régebben, tönkre is ment(persze itt kőkemény a víz)
...az is hozzátartozik, hogy én már öreg vagyok, ráérek tökölni :-)
( a kertemben minden szépen nől, mondhatni csodás, egyedül a magnóliával küzdök...de megéri)
na most lebukok, de megpróbálom helyesen leírni:substral(zacskós) és flóra....valami, ez zöld flakon piris kupakkal...ha most elkezded kezelni, biztos, hogy őszig "mocorogni" kezd...türelemjáték
a többiektől(is) elnézést, ha baromságokat írtam