Na álljunk,meg egy szóra,főleg az általánosításaid ürügyén!
Mi az,hogy mindenki?
Az SZDSZ-nél baromi kevés visszaéléssel,ahogy te nevezed lopással volt dolgunk,fura módon Kóka után szabadult el a pokol és kiknél?
Te is utána nézhetsz a googl kereső oldalán.Az biztos,hogy ezek az emberek nem voltak barátai az én barátaimnak,hiszen,ha tehetném a legsúlyosabb büntetést kérném ezekre a gazemberekre.
Az MSZP- ben is vannak barátaim,miért ne volnának,sőt a Fidesz berkeiben is .
Azért mert más a nézetem egy barátságot felrúgni,csak azért mert más a meggyőződése neki,mint az enyém,a legnagyobb baromság!
Az unokabátyám akit testvéremként szeretek,a mai napig az MDF tagja és hű támogatója!Öccse viszont közölte velem,ha nem a fideszre szavazok,akkor megszakítja velem a kapcsolatot!
Baromira elbúsított a dolog,hiszen őt 2001-ben nevezték ki iskolaigazgatónak,és utána sikeresen elüldözte a nejét is,aki nem osztotta politikai nézeteit,és három gyermeke közül a legidősebbet akit ő nevelt egy emberi roncsot sikerült csinálnia.
Szegény kölyök már összeütközésbe került a törvénnyel meg mással is. Az anya által nevelt gyerekek egyetemisták.
A másik nagynéném,édesanyám húga és hasonmása az EU szavazás napján felhívott és megkérdezte: Te kire voksolsz Kicsi?
-Az SZDSZ-re
-Oké kincsem én is!
No ennyit,hogy mi az a bizalom és mi az a megosztottság!