Igazságod van!
Bűnös felelőtlenség a fiatalok elhanyagolása!
Saját környezetemben tapasztalom,hogy ha egy fiatalnak nincs értelmes elfoglaltsága az megkeresi máshol,ott ahol az emberi értékeket másra cserélik fel.Tartozni ugyebár kell valahová és ők tartozni akarnak valahová.
Fiam segítségével,ő a legkisebb,már korban helyi szinten összejönnek a házunkban esténként.Nagyon jól elvannak. Internetes játékok, film,társasjáték,zene vagy bográcsozás,éjszakai erdőjárás vadorzók és fatolvajok ellen,gombaszedés stb.
Ezek a fiatalok biztosan nem fognak randalírozni és nőket molesztálni,vagy szemetelni.
Jó zöldekké tettem őket,az erdei szemétszedéssel,természetfotózással és hasonló csacskaságokkal. Az nagyon tetszik nekik,hogy nem akarom meggyőzni őket a liberalizmus áldásos hatásairól,de már akaratukon kívül is azzá lettek.
A példa elég nekik,és szeretetre szeretettel válaszolnak.
Hozzáállás és empátia kérdése az egész,no meg némi pénzzé,hogy egy jó kis ifjúsági liberális klubbot összehozzak,vagyis már össze is hoztam,csak Merker Dávid késett kissé az egy éve hozzá írott levelemre még ma sem válaszolt.
Elfoglalt nagyon ugyebár!
Az ifjúsággal kapcsolatos gondjaimat John Emesével szoktam megosztani,és rendkívül jó és használható tippeket kapok tőle!