GAM3R Creative Commons License 2009.06.24 0 0 5441
Szerintem ez az elméleted sok szempontból sem állja meg a helyét. Először is a csapat élén Johan Bruyneel áll. Másodszor, se Leipheimer, se Horner, se Popovych, se Zubeldia nem egy nyeretlen amatőr, aki csak az egyik bringásért versenyezne. Leipheimer már nem egyszer bizonyította, hogy ő bizony képes feláldozni magát Albertóért, és nem hiszem, hogy csak Lance miatt ne tenné meg. Horner tipikusan az a bringás, aki a csapatért megy, és azért, hogy segítsen, nem azért, mert ott van Lance előtte. Popovych meg aztán pláne. Itt a feszültség Armstrong és Contador között van, de ez érthető, ettől függetlenül viszont a többiek azért dolgoznak, hogy az alapból első számú ember (AC) megnyerje a sárga trikót. Onnantól jöhet minden más. Majd ha Contador fejre áll, akkor jöhet a B-terv, ami Johan szerint Levi, aztán utána Lance, bár szerintem ez fordítva van. Ha pedig Contador tényleg fejre áll, akkor a többiek fogják Lancet segíteni a győzelemhez. Sok csapatban el tudnék képzelni egy ilyen belháborút, de itt nem, és nem csak azért, mert az Astana a kedvenc csapatom. Ez a Garminos sztori se teljesen tiszta nekem, de ezt soha nem fogjuk megtudni. Azt tudjuk, hogy Lance jövőre csapatot akar magának, addig ki kell bírni.
Előzmény: HPéter1978 (5440)