averna140anni Creative Commons License 2009.06.23 0 0 119
Nos szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. Aki elhiszi a következő igaz történetet az elhiszi aki nem az nem. Mindenesetre nem azért jöttem ide, hogy esti meséket irogassak vagy szórakoztassak bárkit!

A szabadalomról saját magam érdekében egyenlőre nem beszélnék. Nem azért mert valamilyen félnivalóm van, de majd talán az írásom végén vagy az igazság kiderülésekor megérti mindenki, hogy miért is?

Nem kenyerem a politika, de vegyük észre sajnos életünk részévé vált, hatása rendesen érződik életünkben! Sajnos egy olyan országban élünk egy ideje ahol az elit mindent megtehet. Becsapthat, átgázolhat, tönkretehet, törvénytelenségekkel és korrupt módon. Nem számít semmi nekik, csak a hatalom és a pénz. Ma már mindenki a saját bőrén tapasztalja a kapzsiság, a hatalom és a hazugságok árát. Én előbb megéreztem mint ahogy az átlag, előbb tudtam, hogy itt nagy a baj!
A világ történelmében nem először fordult elő már, hogy olyan dolgokat ami "nagy" érdekeket sért eltusolna, tönkretesznek. Ez az én esetem is valahogy így alakult. Ha egyszer kiderül az igazság mindenki rá fog döbbenni, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak. Figyelembe nem véve és átgázolva másokon.

Amint kiderül az igazság és lesz egy közvédelem körülöttem bátran fogom nyitni az ajtókat, kiterítem a lapokat a szadalom ingó és ingatlan vagyon védelemmel kapcsolatos részeivel, de addig nem! Biztosíthatok mindenkit, hogy egy normális államban és környezetben kipróbált, tesztelt és elismert rendszerről van szó.

Egyúttal mindenkit figyelmeztetni és óva inteni szeretnék, hogy járjon körül mielőtt tenne valamit. Mert ha tesz és ez "nagy" érdekeket sért, akkor semmi jóra ne számítson. Természetesen amíg ilyen hatalom és klientúra létezik ebben az országban.

Köszönöm mindenki figyelmét és megértését.