Helló!
Már olyan régen közreadtam volna lesújtó véleményemet erről a Vackarádióról. Egy blogban (Vatkaráció és rutkaibor) lehetőségem volt rá. Ugyanakkor több beíró is megjegyezte, hogy a kritikusoknak nincs igazuk, mert a szülők/gyerekek szeretik ezt.
Hát ezt az én magán közvéleménykutatások abszolút nem támasztja alá!
Éppen ezért leírom ide az én véleményem és várom a tietekét.
Tehát:
Életemben még ilyen szar műsort mint ez, nem hallottam a Kossuthon, azoknak adok igazat, akik szerint itt ripacskodó hangbemondók (sic) túlbonyolított és értelmetlen szarral etetik a mai gyerekeket.
Nekem csak mesekönyvből (1980 előtt kiadottak) több mint 150 van otthon, ezért senki ne is áltassa magát, hogy beadja, ez egy "mesejáték" vagy "mese" gyerekeknek!
Ez egy nagy darab lószar!
Ha meghallom a szignált az egyébként rendszeresen hallgatott Kossuthon, órákra képes vagyok kikapcsolni a rádiót.
Azon meg a mai napig csodálkozom, este fél kilenckor (!) ki a ......nak ismétlik meg az aznapi adást?
Egyébként megvan a véleményem a dalokról is. Én valamiért mindig így hallom a kezdősort:
Óvatossssan mindHALÁLIG bántaná a kösssssszvény (sic).
Egyébként miafene az a "kutyaösvény"? Kizárt hogy ilyen valódi magyar szó létezne. Talán emiatt a "kutyaösvény" helyett állandóan "libatöcsmény"-t akarok mondani, de ezt ne kérdezzétek miért, valószínűleg tehetelen dühömben, merthogy a töcsmény egyértelműen az én találmányom. Remélem egyszer viszontlátom a szlengblog szótárában. :-)
Ezen felül a valószínűleg ingyen, floodolva nyomott CD reklám is idegesítő, komolyan mondom, most már ott tartanak, hogy két hír között is képesek lesznek bejátszani a Krónika közepén...
Gondolom apuci vagy a menedzserci vagy akárkici fejesnek nagyon érdeke, hogy ebbe lépten-nyomon beleütközzünk, ezt is csak azért, hogy a talán közpénzen kinyomott 100 CD végre elkeljen ott a Rádió Boltjában...