Öki Creative Commons License 1998.11.23 0 0 20
Sz'asztok!

Jó múltkorában csináltam egy tesztet az egyik weboldallal is rendelkező kereskedelmi rádiónál. A kívánságműsorba telefonáltam be és felmondtam a hangrögzítőre egy nem éppen a top100-ba tartozó nótát, mint kívánságot. (Laibachtól kértem egy Qeen feldolgozást)
Namármost mivel ez nem tartozik bele a jelenlegi eladásra váró, illetve éppen soronlévő divathanghordozók körébe, ezért nem is adták le. Pedig több héten keresztül direkt figyeltem a bejátszott dalokat és a hozzájuk tartozó rögzített szövegeket. Ezekből nagyjából még a kívánságok rögzítési idejét is ki lehetett silabizálni. No tehát, a kívánságokat a szabad kereskedelmi rádióban cenzúrázzák, és azt teljesítik, amelyik bele esik az épp menő és eladandó zenei irányzatok valamelyikébe. Ezért van az, hogy ugyanazt halljuk napközben a műsor során, mint a kívánságműsorokban. Így mindenkinek "egyforma" a zenei ízlése -)))))

A kertévékben sugárzott reklámoknak örülök...
mert így legalább, ha nagyritkán leülök egy filmet megnézni, nyugodtan kimehetek egy cigire filmközben, nem fogok lemaradni semmiről -))))

Egyébként meg szerintem azért lyó a reklám, mert így 20 perces sorozatok egy fejezetével ki lehet tölteni egy óra műsoridőt -)))))

A sorozatokról:

A minap egy helyi lapban feltették a kérdést az utca emberének a TV műsorokkal kapcsolatban és azok véleményt nyilvánítottak! 5 emberke hozzászólását tették közre. Ebből 4 1értelműen kinyilatkozta, hogy szeret tévét lesnyi, mert vannak azok a klasz brazil, meg akármilyen f*s sorozatok és azok milyen lyók, meg minden!!!! 1 volt aki azt mondotta, hogy mivel a férje nagy sportrajongó, így általában sportcsatornát néznek a TV-ben! Figyelem! Nem azt mondta, hogy a sportműsort szereti, hanem azt, hogy mivel a férje sportcsatornákat nézi, ezért ő is azt nézi!!!! Egyébként meg tuti, hogy Ő is a sorozatok mellett voksolt volna! Jó hogy valami brutál férje van.-))))

Cirkuszt a népnek! Végy egy rakás óccsón beszerezhető nyálömleny sorozatot, reklámozd meg, paszírozd bele az emberek agyába, aztán mindenki a felhőkben fog járni és minden nap jól elzsibbasztja az agyát. Ez ám a hivatalos, szervezett formában történő szürkeállomány gyalulás! Addig sem fognak az emberek olyanokon gondolkodni, hogy a Józsibácsi mellik rokonát hova tette be és mennyi léért! Meg azon sem, hogy ami elött az X-et húzták volna, ki mit ígért és ebből most mi az igaz -)))))