Én többet várok tőle. Több gyakorlást. Érdekes régen egy időben hogy belejött.
Vagy azt várom, hogy lássa be: változtatni kéne. Mára a Megadeth olyan legendás lett, hogy nemhogy rendes vokálost tudna szerezni, hanem egyben egy jó Mustaine utánzót/utánzatot is. Ilias Papadakis a Memorain-ből már az első albumokon jobban vokálozik, mint a vörös démon anno. Persze ő is gyengus, de idővel jobb lesz. Biztos vannak ettől profi utánzók. Főleg, hogy gitározni nem kell tudni.
Vagy azt, hogy írjon instrumentálisabb számokat (több beszéddel). Mondjuk ezzel a régi nóták nincsenek megmentve koncerten.
Mustaine mindig is köztes állapotban lebegett: bevállalta, csinálta, de másodlagosnak tekintette, beérte félmegoldással. Kivéve azt az időszakot, mikor rendesen járt énektanárhoz és fejlődött szépen. De mióta abbahagyta, visszafejlődött. Nem értem, most mi gátolja az újbóli fejlődésben. Pénze van rá, zenei tapasztalata csak gyűlik. Még tehetsége is lenne hozzá. Mint írtam, nekem (eleinte nem, de nagyon régóta mégis) tetszik a nyávogós bénázása, de csak akkor, ha stúdióalbumon produkálja megfelelő minőségben.
Heccfíld (tudom, unalmas mindig vele összevetni) se énekes, mégis milyen korrekten nyomja. Koncerten ő is gyengus néha, de ettől jobb. Bár ő sose vállalt be ilyen magas hangokat és komplex nyávogást. Csak szerény, mélyen széntó, szolid vokált, sokszor félbeszéd formájában, amit koncerten is tud hozni általában.