*Mithrandir* Creative Commons License 2009.06.21 0 0 10
Jó, rendben, akkor tegeződjünk...:)
Én is gondoltam rá, hogy esetleg valamilyen jogi szakértőtől megkérdezem a személyes adatvédelemre vonatkozó véleményét, meg is tettem: az egyik főnököm jártas a jogban, aki azt mondta, hogy ez az eljárás abszolút jogszerűtlen volt. Azt montda, hogy ő az én helyemben feljelentést tenne...no ezt egyenlőre nem fogom meglépni, mert se időm, sem pénzem nincs erre, sajnos. Remélem, a fax elküldése után békénhagynak ( feltéve, ha megfelelően regisztrálták-iktatták ugyebár)!
Vicces, de azóta állítólag megszüntették ezt a bizonyos viszonylatigazolást, mert túl sok gond volt vele...
Mi van akkor, ha egy kiskorú gyerek jár így? Az én 13 éves gyerekem is Volánbusszal utazik a suliba helyközi járaton és bizony volt arra precedens, hogy a hétvégi mosáskor találtam meg a bérletét a farmernadrágjának a zsebében ( valószínűleg napokig nélküle utazott a kölök, persze a sofőrök ismerik, mert mindig ugyanazzal a busszal megy, így nem kérték tőle a bérletet). Egy gyerekkel aláírathatnak akármit is az ellenőrök?
Persze a legtöbb gyerek jól összetojja magát és nem mer ilyenkor otthon szólni. Mi van akkor, ha a "biztonsági emberek" kimennek, de nem találják otthon, csak a kiskorú gyereket? Neki odaadhatják a felszólítást és a csekkeket? Aláírathatják vele az intézkedést igazoló papírt?
Előzmény: Törölt nick (9)