F.Szilvi Creative Commons License 2009.06.21 0 0 2108

Globális felmelegedés....jó téma...bizony  a természet sem  terhelhető a végletekig , eljutottunk arra a szintre, hogy megkapjuk a számlát  az emberiség gyarlóságaiért...de ez már más téma...

Én is attól tartok, hogy  a jövőben ez  jobb már nem lesz...sőt, amikor Köln mellett két tornádot is megfigyeltek a múlt héten és bizony nagy félelmet keltett az emberekben ... 

Nagyon érdekesnek tartom  ezt a min. vegyszerezési kísérleti termesztést, valóban figyelemreméltó , a szomszédomban is van egy elhagyott terület, az ott lévő nektarinfa nincs gondozva, a tafrinát bámulatosan kiheveri amúgy sem beteg  a fa.

Sőt a kerten kívűli meggy /amit ma magoztam / féregmentes..!szintén vegyszermentes  környezet.

Valszeg a folyamatosan vegyszerezett fák  ,már annyira hozzászoknak ,hogy szinte 0 -a a  immunrendszer erőssége..

Persze ez egy házikertben kivitelezhető, de aki ebből él nem  rizikózhat.

De itt a régi  Kertvárosban is pld. semmi minden sértetlen tehát nem mondhatjuk, hogy teljes Pécset érte .

Ma jártam a déli országhatánál..

A Pécsudvardi  elágazásnál Siklós felől  a kukorica még gyönyörű...onnan  mintha elvágták volna,  Kozármislenynél  hát....:-(

Előzmény: ninovarga (2105)