Köszönöm a válaszát, de nyomatékosan közlöm, hogy NEM BLICCELTEM!!! Volt bérletem és viszonylatigazolásom is, ami sajnos kicsúszott a táskám aljára, és az ellenőr nem várta meg, amíg megkeresem! Hanem közben szépen leírta az adataimat, amit NEM ÍRATOTT ALÁ! Erre tisztán emlékszem, annyira hülye még nem vagyok.
Arról mi a véleménye, hogy a személyes adataim ott pompáztak két idegen ember kezében? Csak mert egy trehány adminisztrátor "elfelejtette" regisztrálni őket?
Meg hogy a felszólító levél bélyeg nélkül "csak úgy" be volt dobva a postaládába, átvételi elismervény aláírása nélkül? Tudtommal 3 (!) felszólításnak kell érkeznie, mielőtt az intézkedést elkezdik.
A személyes adatok védelmét szigorúan szabályozzák, én nem tudok róla, hogy beleegyeztem volna abba, hogy bármire is felhasználják őket!
Egyébként a "marcona alakokról" annyit, hogy rájuk nem lehet panaszom, maximálisan udvariasak voltak, engem az egész eljárás minősége zavar, úgy bánnak az emberrel, mint valami köztörvényes bűnözővel.
Egyébként meg abban tényleg hibáztam, hogy az utazás megkezdése előtt nem olvastam el az Utazási Feltételeket, de van olyan utas, aki ezt megteszi? Persze, ilyenkor könnyű arra hivatkozni, hogy a menetrendben, meg a buszokon ki van függesztve, de nekem nem volt menetrendem, a buszon meg annyi utas volt, hogy moccanni nem lehetett, nemhogy olvasni! Az Ellenőr Úr meg elfelejtett felvilágosítani arról, hogy a viszonylatigazolást nem lehet utólagosan bemutatni, sőt, azt állította, hogy 15 napon belül megtehetem valamelyik irodájukban. Utána meg, mint aki jól végezte dolgát, elégedetten továbbállt....nyilván gyarapítottam az aznapi normáját.
Az sem zavar, hogy 6200 forinttal rövidebb lettem, nem halok éhen nélküle, csak éppen néhány gondatlanul és trehányul dolgozó ember miatt kényelmetlen és kínos helyzetbe kerültem. Elég szomorú az is, hogy a pótdíj összege attól függ, hogy az ügyintéző kisasszony éppen milyen lábbal kelt fel aznap. Itt sorozatos gondatlanság történt, ami bizony nem felel meg az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer alapelveinek. Azt meg nem nehéz kiszámolni, hogy ha ezt naponta néhány utassal megteszik, az éves szinten milyen szép kis hasznot hoz a cégnek!