Gördülő Kő Creative Commons License 2009.06.21 0 0 16291
Drága, jó Kotászom!

Néha elgondolkosz-e azon, amit olvasol, vagy csak úgy zsigerből belegondolsz olyasmit, ami nem is volt odaírva?

Gördülő Kő válasz | megnéz 2009.06.21 13:18:18 © (16276)
"bár egyes ideologiai elemei megjelentek ennél az Orbánnál már egy pár év óta....bár inkább ezt inkább mussoliniságnak kéne tekinteni, hogy ne legyen félreérthető...."
Az "orbánizmus" engem leginkább a peronizmusra emlékeztet. Még az "Evita" hiányzik hozzá.

pindiy válasz | megnéz 2009.06.21 13:24:50 © (16277)
Igaz, bár fontosnak tartom esetünkben a megkülönböztetést, mert külön külön vannak itten jelen és nem akartam Orbánt a náciság igaztalan vádjával illetni.....egyenlőre, remélhetőleg....

Nekem ugy tünik, ha Peronból kivonjuk Evitát, többé-kevésbé Mussolinit kapunk....

Kotász Itéletvégrehajzó válasz | megnéz 2009.06.21 17:55:43 © (16282)
Ezek a demosos fiúk bármikor képesek bebizonyítani a magyar nemzetről, h fasiszta.

Nomármost matekozzunk egy kicsit: hol olvastad te a fenti hozzászólásokban, hogy a magyar nemzetről lett volna szó?
Ezek szerint, ha Orbán nézetei (nézetrendszere, ha van neki ilyen) valakit a peronizmusra emlékeztetnek, akkor az orbánra tett megállapítás a magyar nemzetre vonatkozik?
Matekul: Orbán=magyar nemzet? Sőt, tegyük fel, hogy Orbán=Fidesz, még akkor sem igaz az, hogy a Fidesz=magyar nemzet. De még az sem igaz, hogy a Fidesz=haza. Szerencsére ott nem tartunk, hogy bármelyik fenti állítás igaz legyen, és soha nem is fogunk. Még akkor sem, ha Orbán azt hazudta maga és a Fidesz választási veresége után (2002-ben), hogy "a haza nem lehet ellenzékben".

Azt csak a tények kedvéért jegyzem meg, hogy nem vagyok demosos fiú.
A hozzászólásod többi része, ahogy mondani szokták, stimmel.
Előzmény: Törölt nick (16287)