Péter az állat Creative Commons License 2009.06.21 0 0 253
A fene tudja. Csak el kellett volna oda menni, mert ez így sántít. Miért kell (főleg vidéken, ahol hely van bőven) egy sportcentrumhoz sokmillióért föltölteni egy tómedret, mikor picit odébb fillérekért kap egy szántót, ahol annyi bukfencet vethet, amennyit csak akar.
Lehet, hogy bizalmatlan vagyok, de nekem déjá vu-m van. Ahol régen laktam, nitotak egy csomó helyet mindenféle kultúrmaszlag álcája alatt. A házunkban pl internet kávézóra kértek engedélyt. A sok hülye sznob persze mind megette a tulaj szövegét, hogy itt nem lesz kocsma meg ételszag meg zaj (mivel nem volt engedélyük melegkonyhára) csak a számítógépek zümmögését lehet majd hallani.
Ehhez képest lett erősítős élőzene,égett olajbűz, részeg gajdolás, egyedül egy valami nem, számítógép zümmögés, mert azt egy darabot sem vettek soha. (Le is került hamar a cégérről az internet.) És még valami nem volt többé. A lakóknak jogai, ha mondjuk éjszaka pihenni szerettek volna. A kocsmások valahogy mindent elértek az önkormányzatnál, a lakóknak meg maradt az, hogy ha nem tetszik el lehet költözni.
Úgyhogy ne legyen igazam, de szvsz most álljatok a sarkatokra ha ne szeretnétek a jövőben elköltözni, mert ha egy ilyen beruházás valahol zöld utat kap, a lakóknak onnantól általában KUSS a nevük. :-(
Előzmény: feketefelho (252)