Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.06.21 0 0 321
Nos, én néhány más olvtársal szemben nem sikitok fel, ha egy rejtélyről olyat olvasok, ami esetleg a gyanakvásomat erősiti. Hisz mindenki tudja, hogy a neten mindent el lehet olvasni, meg annak az ellenkezőjét is.

Azt gondolom, hogy valaminek az igazságát kideriteni - ahhoz hozzátartozik az is, hogy valakinek legyen asszociációs készsége, türelme ne irjon olyat, hogy mond már meg mi van azokon a felvételeken, mert nekem nincs időm megnézni, elolvasni -
de persze kritizálni már van időm - és nem utoló sorban érdeklődése, affinitása is
legyen.

És ne legyen benne előitélet, ne döntse el előre, hogy mi nem lehet valami.
Mert akkor már nem csak másokat igyekszik igyekszik " legyőzni ", hanem saját magát is becsapja. És ha valamiről esetleg kiderül, hogy mégis csak az, amit ő kizárt, akkor csak magyarázkodnia kell, hogy hát tudjátok............

Szóval fogalmam sincs, hogy mik a gabonakörök, vagy hogy hogy készülnek.

Azért szeretnék látni egy olyan felvételt, ahol a gabonakört éppen készitik. Meg azt a fázist is, ahol éppen megtervezik. Érdekes lenne.

Persze nem gondolom azt, hogy nem készitenek játékos kedvű egyének is gabonaköröket.

De a világon olyan valamit még nem csináltak, amit nem próbáltak hamisitani.

Viszont az nem azt jelenti, hogy akkor nincs eredeti.

De ha már kérdeztél, én is szeretnék kérdezni:

Először azt, hogy szerinted mik a gabonakörök?

Aztán ott vannak a Nazca vonalak :

Ott is rengeteg ábra van. Van köztük egy, amelyik egy pókot ábrázol. Olyat, amelyik az un. Ricinulei fajhoz tartozik és a világ legritkább és egyik legkisebb pók állata. Ráadásul az amazóniai őserdők legmélyén él, és csak néhány példányt tartanak most is.

Nos ez a pók méretre olyan piciny, hogy részletesen csak mikroszkóppal látható. Az egyetlen olyan állat, melynek a párzószerve az egyik lába végén van, melyet csak azóta ismer az ember, mióta mikroszkópja van.

Néhány ezer éve miért keresték meg ezt a Peruban nem honos állatkát, hogyan vizsgálták meg, és miért készült ebből egy olyan ábra, melyet csak a repülők magasságából lehet észlelni.

Egy változatot ki tudok lőni: ezt valószinüleg nem játékos suhancok készitették.

De akkor kik ? És persze miért........ Mikor?...........

Ezt azért kérdezem, mert ez is rajz, meg az is rajz.

Előzmény: Törölt nick (317)