Bacardia
2009.06.21
|
|
0 0
18
|
Tisztelt Nyaralók. Én is csatlakozom a Syler hozzászólásához.Igazad van a Neckermann egy gerinctelen...stb utazási iroda. Elmesélném én is a sztorimat hogy más is tanuljon belőle: Nekem nyáron lesz az esküvőm és SAJNOS a Neckermann-nal kötöttem szerzödést a nászutamra Korfura ami 270e-ft volt míg nekem is ide nem tolták a 8%-os emelést.Én márciusban olyan "ígéretet"kaptam hogy nem fognak változni az árak(ez a kijelentés már a Neckermann-t minősíti).Most meg fizethetek 25-30e forinttal többet.Amit márciusban meg befizettem 90eft azt meg csak úgy használják.Mikor megkaptam a levelet még aznap 1/2 9,) óra körül felhívtam őket hagy tisztázzuk a "félreértést":)A Neckermann-os kishölgy azt mondta hogy utána néz és nemsokára vissza fog hívni(azóta is hív).11 órakor megelégeltem és meglátogattam a györi kirendeltséget az Árkádban hogy tisztázzuk a problémámat.Egy úriember is éppen a 8%kos problémát szerette volna megvitatni csak igen nehezen értette meg(30 perc kellett hozzá).Tehát kivárom a soromat úriember távozik és Én helyet foglalok a székben mikor egy kis köcs...ög berohan hogy neki csak prospektus kell Kubáról.A kishölgy rohan hogy kiszolgálja aki meg vár fél órát és kifizetett 90eft az le van sz...a.Én úgy ahogy van kirohantam és mikor több időm lesz akkor ismét visszamegyek megbeszélni a problémámat(egyéb elfoglaltság miatt nem volt időm).1óra múlva sikerült visszamennem és felelőségre vontam a hölgyet hogy hogy is gondolja mindezeket?Tetem fel egy csomó hülye kérdést pl.:ha az euro ismét 250 körül lesz akkor visszakapom a 8%-ot.Egy nagy nevetés volt a válasz.Ha felmondom a szerződést akkor meg 40 ezret kérnének.:)Zajlottak az események több probléma is felmerült és kértem a panaszkönyvet amit nem volt hajlandó átadni a hölgy csak annyit szajkózót hogy írjak levelet Pestre.Miután felhívtam a fogyasztó védelmet és elmondtam a problémámat visszamentem a Neckermann kirendeltségbe és ismét kértem a panaszkönyvet amit a kishölgy azt se tudta hogy hol van.Amit telefonos segítség után sikerült kideríteni hogy hol is található.Távozásom után fél óra múlva csörög a telefonom vajon ki hívott?Valami főnök féleség hogy nagyon sajnáljuk...stb:) Egy szó mint száz a Neckermann egy gerinctelen társaság.Akinek kérdése lenne nyugodtan írjon. |
|