repcsepista Creative Commons License 2009.06.20 0 0 98

Szerufózz jósasszonyok, s emberek...

Jóslás = Jót láss? Rögtön hozzá kivánkozik: egymást szeressétek, szereljétek,  csak szét ne cincáljájájájájjjjjj....

Ahogy zzzzz...zuhanunk le fetye, ugganés minden a beszédben, s ha fideljük, csak azt lehet látninininini....amit mit mit mit... amoda van, egy nagy kereg fellegg...

Vegyük a wallást, amit mi wallunk, vagy vallatás?

Ha vak vezetheti de heti a világtalanokat, akor hol lenne, van olyan hogy univers? Ráadásul, a lát tinó univers, ami nállunk már zzzzz... mert nem isten, hanem izzzz....tüztan, de bele kóstálni? Tüzviz, tüzital?

Jamit akartam jamizni, mert nem kötelező a disznótor, hanem a disznó, mit szól hozzá?

Apropo, volt egy film, még őszinte gizsgergőcce vótam, amire emlékszek, a dalra, hogy a zsirkét megfőzik, a csirkét megsütik, a csirkét megeszik, a csirkét megeszik... meg vallatásnál, az egyik mandrót, megtömték mákostésztával, ami nekem is a kedvencem, de egyél, (isteni) s nyomják bele a szádba meg lenyomják a torkodon....

Ugy érdekes, mert ha mindenki csak a jót látná meg, meg ninininniniiiiii....jah, czagg ippeg, kinyitnád a szem -edet? Valahogy az hogy edet, hasonlit ahoz, hogy . com, valahogy az egész agyunk, ugy dodozna mint egy számitógép?

Na, ha vissza mennünk egy pár évet, neked lehet számitógéped, de mit lálol vele, a másiknak, mert azt nem lát666...ha ha ha ha... na huzhatod, vagy tizzzz....

Még nem felleztem be, amit akarok, hogy mégis, miért van, hogy az egyik tud beszéni a szellemmekkel, a másik....jah, azok halotak, vagy hallottak, olyat? -ijjet?

Jót láss, jó nagyot, persze napot?

Előzmény: e.n.c.i (97)