EEGOR
2009.06.19
|
|
0 0
3810
|
Jelentem véget ért az automata váltó ügyem! Elvittem egy környékbeli szerelőhöz, aki ilyenekkel foglalkozik,és fél nap alatt megcsinálta, előtte ugye villamossági szerelőnél próbálkoztam.... Rádugta gépre, ugyanazt írta ki mint azelőtt: "menetfokozat kapcsoló zárlat vagy szakadás" . Kicserélte a kapcsolót (a gép szerint 4-ben volt a váltókar, közben 2-ben állt), hidegen jó lett, de melegen megint letiltott. Megint rádugta, akkor valamelyik mágnesszelepet írta ki hibának, de azt is megnézte és jó. Utána szétszedte a csatit a váltónál (amit én is néztem és a vill.szer. is esküdött hogy mindent kimért és minden jó) és egy vezeték szar volt, de ő is csak úgy vette észre hogy tudta melyiket kell nézni. Megforrasztotta, azt mondta "gányolás" , de jobbat nem tud. Ha beszarik, kábelköteget kell cserélni. Plusz még hátravan egy szimmering csere a kapcsolónál (BMW A1-Győr:2500 Ft) és ennyi. most működik faszán, úgyhogy örülünk! Ja és baloldali motortartót is kell cserélnem. Úgyhogy ennyit a villamossági szerlőről...17 ezer forintért megmondta hogy mechanikusan szar a váltóm, ki kell cserélni. Ez a szerelő megcsinálta 27 ezerért (7000 Ft a kapcsoló)...ennyi... |
Előzmény: 525tédé (3804)
|
|