Ágicácska Creative Commons License 2009.06.18 0 0 47382
Itt van! Tessék:

Napló lapozása: |<< << < [1277/1277] > >> >>|
Szakács Béla

2009. 06. 18. csütörtök, 16:20:00 óra
Kedves Naplóm!

Nagy az izgalom, mert holnap indulunk munkahelyi kirándulásra Kisköre nevü helybe. Megnéztük az interneten a szállást. Szinte többcsillagos hely a neve pedig Hotel ezüst horgony nevű ágyakkal és egyéb lehetőséggel felszerelkezett hotel. A fiúk 3 ágyas szobában alszanak, igy én is. Endrével és Fricivel leszek egy légtérben. Szerencsére horkolási mentes társaság. Feltéve ha Frici olyan kedvében van. Tulajdonkoppén ez egy úgynevezett brénsztorning ami azt jelenti kihelyezett munkaértekezlet. Én legalábbis így értelmezem. Lesz pl. ping-piong és satöbbi játék. Szóna és uszás illetve víz. Finom étel és ital. Meg miegymás. Szerintem már a buszozás is külön élmény lesz, mert biztos az lesz. A buszban egyébként a hölgyek és urak együtt utaznak, csak a szállás lesz koeledukált.
Szombaton jövünk vissza és egyből megyünk múzemi éjszakára. Szombaton minden múgzeum nyitva lesz. Kivilágitva és ott lesz minden tárgy amit nézhetnek az emberek. Szerintem frappáns ötlet. Pl. este izgalmasabb mint mondjuk reggel 10-kor. Már a megvilágitás akusztikájának szemponjából is. Szóval szinte élménykavalkáld vár rám.