keszeg88 Creative Commons License 2009.06.18 0 0 875
Én is megfontolnám a választást, ugyan is a szervízbe nem igen látjuk őket, pedig nagyon sok van kint céges használatban a 730T Oleo-Mac kaszákból és azt azért tudni kell hogy ott gyötrik rendesen őket, egyszóval "hentesek" használják.
Profi rezgéscsillapításuk van, a motor is kellően erős akár intenzív használatra is alkalmas. Alapból jár hozzájuk damilfej és penge emellett pedig a vállheveder sem a legegyszerűbbek közé tartozik.
Dolgoztam már ilyen géppel, ami rá van írva azt tudja és a szöghajtása is elég erős. Egy a lényeg jó olajat kell használni hozzá (prosint (ami saját) vagy jobb) 50-es keverékkel figyelni a légszűrőt és a szöghajtást kenni.
Az olajakról érdemes tudni hogy az Oleo-Mac-nak és a Husqvarnának van a legjobb minőségű 2T olajaik!
Ha ez be van tartva legközelebb csak akkor fogod meglátogatni a szervízt ha letörik valami vagy membránozni kell, ami jó néhány év...
A mitsubishi ill. az összes japán gépet előszeretettel másolja mindenki(kivétel ez alól a strato-charge elvű motorok), nekem az a véleményem hogy kicsi a teljesítménye a henger térfogathoz képest. Ugyan ebben a kategóriában az Oleo-mac 0,5-1Le-vel többet képes leadni és ezek már ipari jellegűek 10mm-es acél kardán hajtással.
Úgy gondolom -mint szervízes- hosszabb távon jobban jársz egy Oleo-Mac-al, mert eleve 2 év gari van rá és nem utolsó sorban országos szerívhálózattal rendelkezik, sőt az alkatrész ellátásuk kiváló.
Előzmény: hcsibor (869)