il1321 Creative Commons License 2009.06.18 0 0 8203
Minden növényi ázalék, így a csalánlé több, mint egy hetes áztatás után hígítva 1:10 arányban trágyának jó. Erősen nitrogén dús. Az erjedése szaggal jár, ezért vagy zárt edény kell, vagy némi kőzetport kell keverni a lébe. Az erjesztésre használt edénybe folyamatosan lehet a zöld és fokhagymaszárakat is tenni, és ha van a cékla levelét, ami szintén nitrogéngazdag, és mivel természetes, nem alakul át nitráttá. A vízes hordóba , amikor televeszem, (200 literes) előtte két vödör áztatott levet öntök. Így biztos az arány. A növények tövére kell öntözni.
(Ne féljetek a keresőt használni (Keresés- ***** gyorskeresés innen menű), mert sok mindenre azonnal választ kaptok. Ezt pl két hetente beírom:) Nem morgásként, csak akkor lehet, hogy hamarabb találtok választ)
Előzmény: Aminah (8200)