Látod kedves Flitzer ebben teljesen igazad van.Gecse tényleg egy tetű alak!
De eddig itt ezt rajtad kívűl senki sem írta le.
Mindenki eldönthette,hogy az itt olvasottak alapján milyen ember is ez a Gecse.Írtunk róla tényeket,ki-ki ismeretei szerint,de fikázni,hogy a te szavaiddal éljek egyedűl te fikáztál.
Éppen úgy,ahogy lefikáztál itt mindenkit!
Pedig,ha figyelmesen elolvasnád a topic címét,láthatnád,hogy az van oda írva:CORVUS
Bármilyen hihetetlen ebben a topikban a corvushoz kapcsolódó véleményekkel fogsz találkozni,és bizony lesz közte negatív vélemény is.Azért írtam véleményt és nem fikázást,mert a kettő között az a külömbség,hogy a véleménynél megmondom,hogy ez a gép szar,és megmondom,hogy szerintem miért.A fikázásnál meg csak annyit mondok,hogy ez szar.
Te végtelen intelligensen ezt írtad rólunk :"Fikázós szaralakok, skizofrén szarjankók vagytok"-na ez fikázás.
De ha már így szóba elegyedtünk engem az érdekel,hogy szerinted miért is szar alak a Gecse?Az ő tevékenysége a cégnél mennyiben érintette a gyártást,illetve felmerűlhet e az ő felelőssége a baleseteknél.Beleszólt e technológiai kérdésekbe pusztán spórolási szándékkal akár a minőség kárára is.Ezek fontos kérdések.
Sajnálom,hogy ennyire primitívre sikeredett a belépőd ebbe a fórumba,pedig lehet,hogy rendes gyerek vagy!De sajnos idáig semmivel sem vagy jobb mint az a tetű gecse!