N A P L Ó !!!!! N A P L Ó !!!!! N A P L Ó !!!!!
Na ezen rágódjanak a kedves gömbtársak. Amíg ezen rágódnak addig én elindulok haza felé, mire haza érek szeretnék szép rajongolásokat is olvasni.
Napló lapozása: |<< << < [1276/1276] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 06. 17. szerda, 15:42:47 óra
Kedves Naplóm!
Ma 11 órakkor véletlenszerüen elhatároztuk, hogy kimegyünk a nagypiacra és ha már ott vagyunk veszünk barackot. Én lagalábbis vettem 4 darabot bár az eladó megpróbált rámtukmálni 5-öt, de én maradtam az eredeti tervem szerint. Igy aztán 4-et vettem. Esztike ribizlit vett Endre cseresznyét Helgácska petrezsejmet mert neki arra volt szüksége. Illetve a főzéshez. Mert a nyers petrezsejem nem túl jó. Én behütöttem a barackot és most fogyasztottam el. Igen tanulságos gyümölcs a barack. Szerintem a gyümölcsök oroszlána. Amolyan vezér tipus. Különösen a nagy sárgabarack. Méltóságteljes vagy valami olyasmi. Én pl. ha politikai párt lennék a barack jellene jelem. Sárgabarack.
Ma amúgy igen jó idő van és nekem van egy minimális megfázásom. Jolán attól tart, hogy szerinte kezdődő allergiám van mert szerinte ez nem megfázás. Ettől kellően megijjedtem, mert az allergia egy olyan betegség, hogy minden évben előjön és kellemetlen. Remélem csak megfázás és nem komoly szituáció.