Bész Creative Commons License 2009.06.17 0 0 19756
Csöpke20!

Nehari, de én nem fogadnék az esküvőmre esküvői rendezvényszervezőt. Öntudatos ember vagyok, aki szereti, ha a kezében van az irányítás. Még egy egyszerű nagybevásárlást sem bízok másra.. Lehet, hogy ez nem jó, de én így vagyok nyugodt...

Szegény esküvőszervező fejét tuti letépném, ha valami nem úgy lenne életem egyik legszebb napján, ahogy mi terveztük el. Ha valami hibádzik, legalább tudom, hogy én voltam a ludas. No meg a másik nem szeretem a meglepiket, ezért biztosan fejét venném, ha valami váratlan dolog történne.
Nálunk az a szokás, hogy a rendezvényszervező ingyen dolgozik, és már megvannak neki a helyi, hogy kinél csiltássa a csokrot a menyasszonynak, hol lesz a fogadás... És ő neki ezekből van bevétetle, mert százalékot kap. És mint tudjuk nem biztos, hogy az olcsóbb helyeken van bejártava.

No meg az rend.szervezőre is kell időt szánni, egyeztetésekre, konzultálásokra. Nem biztos, hogy sokkal kevesebb időbe telik általa az esküvő megszervezése.
Igaz nem kell 100 helyre eljárni, monjuk a virágért, de lehet, hogy akinél a virágot csináltatja, annak nem olyan a stílusa, mint az enyém, és a frász kitör mikor meglátom a csokrot élőben, mertugye nem mindig az van, mint a képen.

No meg ruhapróbára nem tud nélkülem elmenni.

Ez csak az én véleményem, ezért ne kövezzetek meg...

Jaj szurkoljon mindenki, holnap államvizsgázom...

És már csak 6 hét az esküvőig... Olyan izgatott vagyok, no de nem az államvizsgával kapcsolatban...