Törölt nick
2009.06.17
|
|
0 0
39
|
Én akármihez hozzákezdek akkor próbálom tisztességesen csinálni és maximumot kihozni a doologból, vagy magamból amire képes vagyok. De amikor a napi robotért (amit eleinte imádtam csinálni) kapok nettó 100 ezret, akkor nem mindig van kedvem a maximumot odatenni... meg akkor sem szokott ehhez kedvem lenni, amikor reggel 7:10 perckor már megkapom a magamét a főnöktől, hogy szar vagyok, akárhogyan is dolgozom.
Mondjuk a Te nyitó hozzászólásodban hozott példák sem jellemzőek, nekem van napi 20 percem és azt is stopperral mérik, sőt van amikor hívogatnak 5 perc után, hogy hol az anyámba vagyok, pedig csak a cég menzáján ebédelek. NApi 12 órába dolgozok mint a güzü.. és igen nem becsülöm meg, mert keveset fizetnek, cseszegetnek, viszont csak ehhez értek. Erre adtam a fejem 20 éve, csak akkor még nem volt ilyen sz@r. Most félévente váltják egymást a főnökeink és egyik rosszabb mint a másik... és mindegyik eddig (egy kivételtől eltekintve) a fejemhez vágta, hogy túl sokat keresek (diplomám van egy olyan álláshoz, amire elég középiskola is). |
Előzmény: Csé.P. (38)
|
|